FORGOT YOUR DETAILS?

Probeer hem hier uit!

Het centrum binnen handbereik

Probeer hem hier uit!

Het centrum binnen handbereik

Plaatsbelang Mobile Applicatie

Informatie

Uw producten ook in Plaatsbelang

Voor diverse webwinkel-software bestaat de mogelijkheid om op eenvoudige wijze de producten te exporteren naar Plaatsbelang. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Kies een locatie

Bepaal uw locatie door postcode of GPS locatie telefoon.

Hoe doe ik dat?
Rechts boven in het scherm van de telefoon-app. vind u een navigatie icoon klik hier op.

Plaatsbelang brengt bezoekers en verkopers tot elkaar. De bezoeker staat bij Plaatsbelang in het centrum van zijn regio, en wordt zodoende ook geïnformeerd. Zo profiteert de bezoeker van lokale aanbiedingen bij bedrijven en instellingen in de buurt.

Slim gebruik maken van ICT is essentieel voor de huidige ondernemer en Plaatsbelang is daarbij het aangewezen netwerk. Speciale, tijdbesparende tools zijn door Plaatsbelang ontwikkeld om het digitale ondernemen niet als last te ervaren maar als een vooruitgang.

Laatste nieuws uit de regio

Regionieuws van onze gebruikers en lokale kranten.
In het onderscherm kunt u kiezen voor:

- Alemeen nieuws
- Bedrijven nieuws
- Terug naar hoofdmenu

Ondernemers kunnen zelf nieuws aanleveren en zo bezoekers trekken naar hun bedrijfsprofiel. Maak dus leuke, spannende of informatieve nieuws onderwerpen aan om meer bezoekers te trekken. Blijf up-to-date en werk aan uw netwerk.

Alle nieuwsberichten in deze pagina zijn afkomstig van gebruikers. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de juistheid of volledigheid van deze informatie. Plaatsbelang draagt voor de inhoud van de berichten dan ook geen enkele verantwoordelijkheid. Mochten er door een gebruiker misleidende, discriminerende of seksueel ontoelaatbare uitingen worden geplaatst dan worden artikelen verwijderd en zullen er maatregelen getroffen worden. Publicatie binnen Plaatsbelang kan tijdelijk of definitief worden gedeactiveerd.

Mocht u van mening zijn dat het geplaatste artikel in strijd is met de regels, gebruik dan de knop MELD ARTIKEL, en geef aan wat klopt er niet. U kunt ons hierover ook mailen: vermeld dan wel het artikel, gebruiker en de reden: info@plaatsbelang.nl

Bedrijven in lijst

U kunt hier zoeken naar bedrijven.
In de zoekbalk kunt u ook direct het bedrijf zoeken op naam.
In de onder balk kunt u:

- Zoeken in een speciale categorie
- Terug naar hoofdmenu

Bouw uw bedrijf ook online!

Online ondernemen? Verzet niet meer werk dan nodig is!

Het internet biedt ondernemers de allerbeste toegang tot hun klanten. Informeer uw klanten over uw aanbod van producten en diensten.
Vergroot uw winst en zet uw profiel bij Plaatsbelang in als verkoopkanaal.
Wanneer u zich al heeft aangemeld als zakelijke gebruiker kunt u in het beheer > profiel > account kiezen voor een pakket. Na afsluiten kunt u meteen aan de slag met u nieuwe online winkel.

Heeft u nog geen account? Meldt u dan direct aan.

Ondernemers en zelfstandige professionals kunnen op een eenvoudige manier via Plaatsbelang hun klanten bereiken.

Bent u als ondernemer al klaar voor het digitaal ondernemen?

Producten in lijst

U kunt hier zoeken naar producten.
In de zoekbalk kunt u ook direct op zoek naar een product.
In de onder balk kunt u:

- Zoeken in een speciale categorie
- Terug naar hoofdmenu


Binnen de site kan iedereen zich registreren. Hierdoor hebt u de mogelijkheid om de site in een door u opgegeven plaats te starten. Ook kunt u favoriete profielen volgen. Vanaf hier kunt u direct naar een profiel wat u volgt, maar u heeft ook direct inzicht in het aanbod of nieuws van deze aanbieder of instelling. Blijf ook op de hoogte en maak voor uw eigen belang een profiel aan.

Voor het bijhouden van belangrijke activiteiten kunt u gebruik maken van een eenvoudige agenda. Vanuit een activiteit kunt u deze direct toevoegen aan uw agenda. Zo mist u niets!

Diensten aanbod in lijst

U kunt hier zoeken naar diensten.
In de zoekbalk kunt u ook direct op zoek naar een dienst.
In de onder balk kunt u:

- Zoeken in een speciale categorie
- Terug naar hoofdmenu

Ondernemers, laat iedereen weten wat u doet en wat u hebt aan te bieden. Het digitale tijdperk leert ons dat reclame-uitingen in kranten niet meer het rendement opleveren wat er van wordt verwacht. Daarnaast is het ook enorm duur.
Uw producten/diensten kunt u aanbieden binnen Plaatsbelang, maar ook op uw eigen site door middel van onze winkel-plugin.
Wanneer u een product of dienst toevoegt aan uw winkel staat deze tegelijkertijd ook op uw eigen website. Verkoop uw producten of diensten online of werk met offertes. U kunt het via het beheer op Plaatsbelang naar eigen wens instellen.

Activiteiten in de regio

Bent u opzoek naar een uitje?

Hier vind u een aanbod van activiteiten en uitgaan tips uit de regio.

Binnen Plaatsbelang kunnen activiteiten worden getoond. Zo kunnen de bezoekers zien wat er zoal in de omgeving te doen is.

Om activiteiten te kunnen plaatsen heeft u één van de ondernemerspakketten van Plaatsbelang nodig. In het beheer kan op eenvoudige wijze de activiteit worden opgemaakt. De activiteiten kunnen worden geplaatst in een van de rubrieken: Activiteiten, Bioscoop, Eten/drinken, Uitgaan, Attracties, Bezienswaardigheden, Sport of Diversen. Voorzie uw activiteit van een startdatum en einddatum, een duidelijke omschrijving en foto en stel bezoekers van de site zo op de hoogte van uw activiteit.
Bij doorklikken op een activiteit komt de bezoeker terecht op uw profiel. Zo weet de bezoeker van wie de plaatsing komt en u trekt daarmee meer bezoekers naar uw profiel.

Alle aanbiedingen uit de regio op een rij

U kunt hier zoeken naar de laatste aanbiedingen uit de regio.
Dag-aanbiedingen, Aanbiedingen, Opruiming of nieuwe producten
In de onder balk kunt u:

- Zoeken in een speciale categorie
- Soort aanbieding
- Terug naar hoofdmenu

Ondernemers kunnen na het invoeren van producten of diensten een keuze maken om dit te plaatsen als Dagaanbieding, Aanbieding, Opruiming of Nieuw product.

Voor extra promotie van het product of dienst kunnen ondernemers ook gebruik maken om het te laten rouleren in het aanbiedingblok op de hoofd pagina. Hiervoor worden credits berekend, ondernemers hebben bij hun pakket een vaste hoeveelheid credits, deze worden iedere nieuwe maand weer bijgesteld. Credits van de vorige maand worden niet meegenomen.

Als bezoeker kunt u in ons producten- en dienstenoverzicht direct kijken in de rubriek Dagaanbieding, Aanbieding, Opruiming en Nieuw. Zo blijft u op de hoogte van lokale aanbiedingen

Mijn Belang

Binnen de site of in de App kan iedereen zich registreren.
Hierdoor hebt u de mogelijkheid om de site in een door u opgegeven plaats te starten. Ook kunt u favoriete profielen volgen.
Vanaf hier kunt u direct naar een profiel wat u volgt, maar u heeft ook direct inzicht in het aanbod of nieuws van deze aanbieder of instelling. Blijf ook op de hoogte en maak voor uw eigen belang een profiel aan.
De mogelijkheden oprij:

- Favorieten bewaren
- Producten / diensten bewaren
- Agenda

Plaatsbelang heeft alles voor de huidige ondernemer

Compleet, overzichtelijk en betaalbaar ondernemen op ieder platform.

<< DIRECT Aanmelden >>
TOP